Bestverkopend
Leisteen 15x15 Leisteen met wit sublimatie vlak
Inhoud 1 Unit
vanaf € 9,95 *
Sublimatiemok wit Mok wit 11oz
Inhoud 1 Unit
€ 2,75 *
Babiezz Slabber Babiezz Slabber
Inhoud 1 Unit
€ 6,10 *
Babiezz badcape Babiezz badcape
Inhoud 1 Unit
€ 16,45 *
Subli-Me Badhanddoek Subli-Me Badhanddoek
Inhoud 1 Unit
€ 16,61 *
Subli-Me Handdoek Subli-Me Handdoek
Inhoud 1 Unit
€ 10,23 *
Subli-me Sporthanddoek Subli-Me Sport handdoek
Inhoud 1 Unit
€ 6,45 *
Filters sluiten
 
  •  
van tot
3 van 4
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Theeglas Frosted 11oz
Theeglas Frosted 11oz
Theeglas Buitenkant frosted glas, handvat ook. Binnenkant glad Oven: 17 Min. 200 graden speciale klem Mokkenpers: 6 min, 165 graden LET OP: In de mokkenpers blijft het oor koud waardoor het glas redelijk snel kan knappen tijdens het...
Inhoud 1 Unit
€ 3,50 *
Siliconen klem voor mokken, glazen enz. 11OZ.
Siliconen klem voor mokken, glazen enz. 11OZ.
Siliconenklem om mokken, theeglazen, spaarpotten enz af te bakken in de oven. Gebruik: Sublimatie: Oven voorverwarmen op 185 °C en dan 17 minuten. Daarna de klem gelijk verwijderen. Forever Multitrans: oven voorverwarmen op 165 °C en dan...
Inhoud 1 Unit
€ 8,95 *
T-Shirt 'Giraf'
T-Shirt 'Giraf'
Shirt met een afbeelding van een giraf. Een katoenen shirt bedrukt met subco. Om zolang mogelijk plezier van je bedrukt textiel te hebben zie je hier een aantal wasvoorschriften: Was het shirt binnenste buiten Gebruik geen wasverzachter,...
Inhoud 1 Unit
€ 9,95 *
T-Shirt 'lips'
T-Shirt 'lips'
Shirt met de tekst 'I get my crazy from my mommy' Een katoenen shirt bedrukt met flex. Om zolang mogelijk plezier van je bedrukt textiel te hebben zie je hier een aantal wasvoorschriften: Was het shirt binnenste buiten Gebruik geen...
Inhoud 1 Unit
€ 9,95 *
Witte mok "Draak"
Witte mok "Draak"
Witte mok "gesublimeerd" met een afbeelding van een draak. Sublimatie is een chemisch proces die vaak gebruikt word voor speciaal gecoate producten, met als resultaat een levendige, heldere full-colour print die was en krasbestendig is....
Inhoud 1 Unit
€ 7,50 *
Theeglas "Draak"
Theeglas "Draak"
Theeglas met een draak. Deze is geschikt voor de vaatwasser. De theeglazen zijn ook te bedrukken met een eigen foto of eigen tekst. Vraag naar de voorwaarden
Inhoud 1 Unit
€ 7,50 *
Rekenmokken
Rekenmokken
Witte mokken bedrukt met rekensommen. Verkrijgbaar met de sommen 1t/m5 en 6t/m10. De mokken zijn geschikt voor de vaatwasser en magnetron. De mokken zijn ook te bestellen met een eigen foto of een eigen tekst. vraag naar de voorwaarden.
Inhoud 1 Unit
€ 7,50 *
Subli-Me Badhanddoek
Subli-Me Badhanddoek
Badhanddoek met een ingeweven polyester rand van 12 cm waarop uw logo of tekst kan worden bedrukt via het sublimatiedrukproces. Afmetingen 70 x 140 cm. Gemaakt van 100% superzachte Turkse katoen. Stof 100% Katoen Grammage 450 g/m² Maat:...
Inhoud 1 Unit
€ 16,61 *
Subli-Me Strandlaken
Subli-Me Strandlaken
D.m.v. een speciale techniek geweven strandlaken, die aan één kant bestaat uit 100% polyester dat volledig gesublimeerd kan worden en waarbij de andere kant bestaat uit 100% superzachte Turkse katoen. Deze zijde is geschikt om u mee af...
Inhoud 1 Unit
vanaf € 4,15 *
Subli-me Sporthanddoek
Subli-Me Sport handdoek
Sublimatie sporthanddoek Sporthanddoek met een ingeweven polyester rand van 10 cm waarop uw logo of tekst kan worden bedrukt via het sublimatiedrukproces. Afmetingen 30 x 140 cm. Gemaakt van 100% superzachte Turkse katoen. Stof 100%...
Inhoud 1 Unit
€ 6,45 *
Subli-Me Handdoek
Subli-Me Handdoek
Handdoek met een ingeweven polyester rand van 10 cm waarop uw logo of tekst kan worden bedrukt door midel van het sublimatiedrukproces. Afmetingen 50 x 100 cm. Gemaakt van 100% superzachte Turkse katoen. Stof 100% Katoen Grammage 450...
Inhoud 1 Unit
€ 10,23 *
Babiezz badcape
Babiezz badcape
Een superzachte 350 grams babycape met capuchon. Er bestaat geen zachter materiaal voor de huid van uw baby! De capuchon bestaat aan de buitenkant voor 100% uit polyester en kan worden bedrukt met full colour sublimatie transfertechniek....
Inhoud 1 Unit
€ 16,45 *
3 van 4
Laatst bekeken